Bizden Haberler



 05.07.2023 - Çoruh EDAŞ’ın Trabzon’daki Yatırım Projeleri Hızla Devam Ediyor

Tüketici memnuniyetini ön plana alarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Trabzon’un Of ilçesinde alçak ve orta gerilim aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı. Yatırım çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyen Çoruh EDAŞ, 2023 yılının ilk beş ayında Trabzon ilinde toplam 257 Milyon TL’lik yatırım çalışması gerçekleştirdi.

Of’a bağlı Çarşı Mahallesi ve İrfanlı Mahallesi sınırlarında artan enerji taleplerini karşılamak amacıyla bir adet monoblok trafo merkezi yapılarak havai kablolar yer altına alındı. Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilerleyen dönemlerde oluşabilecek yapılaşmalara yönelik kapasite artışları sağlanırken ilçede yeni ring şebeke tesisi ile alternatif kaynaklar oluşturuldu.

Yeraltı kablolu tesis çalışmalarında, 100 adet galvaniz aydınlatma direği, 54 adet saha dağıtım panosu, 22 bin 500 metre alçak gerilim, 11 bin metre orta gerilim kablosu kullanılarak yeraltı şebekesi tesis edildi. 

TÜKETİCİLERİMİZE KALİTELİ VE KESİNTİSİZ ENERJİ SAĞLAMAK AMACIYLA ÇALIŞIYORUZ”

Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Yeni yapılmakta olan şehir şebeke tesislerimizde yeraltı kablolu uygulamalar yapılarak kent estetiğine de katkıda bulunuyoruz. Galvaniz poligon aydınlatma direkli aydınlatma tesisleriyle tüketicilerimizin aydınlatma taleplerini de karşılamaktayız. Yatırım çalışmalarımıza aralıksız devam edip, tüketicilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Çalışmalarda sağlamış oldukları destekler için Of Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

 08.06.2023 - Çoruh EDAŞ’tan Çevre Koruma Haftası’nda “Derelerimiz Temiz Aksın” Projesi

Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik anlayışıyla hareket eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ekipleri, 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında “Derelerimiz Temiz Aksın” projesiyle Trabzon, Çaykara ilçesi Uzungöl mevkii derelerinde bulunan çöpleri toplamak için bir araya geldi.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında bir araya gelen ekipleri ile çöp toplama etkinliği düzenledi. Sürdürülebilir katma değer yaratma hedefi ve çevre koruma ilkeleri doğrultusunda hareket eden Çoruh EDAŞ ekipleri, derelerde biriken plastik atıklar, pet şişeler, kâğıt ve diğer çöpleri toplayarak doğal yaşam alanlarının temizlenmesine katkıda bulundu.

Son yıllarda turistlerin uğrak yerlerinden olan Trabzon Uzungöl mevkiinde bulunan derelere atılmış çöpleri toplayan ekipler, bu çöplerden çıkan mavi kapakları Türkiye Omurilik Felçlileri Vakfı’na bağışlayacaklarını belirterek farkındalık yarattı.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın; "Doğal kaynaklarımızı korumak ve çevremizi temiz tutmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Bu nedenle 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında saha ekiplerimizle bir araya gelerek derelerdeki çöpleri toplamaya karar verdik. Çevre ile ilgili tüm yükümlülüklerimizi yerine getirmeye önem veriyoruz. Faaliyet alanımızda sürdürülebilir kalkınma ve çevre bilinci ilkelerine sorumluklarımızı ön plana alıyoruz. Amacımız, doğal yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlamak ve toplumda çevre bilincini artırmaktır. Bu güzel etkinlikte yer alan ekiplerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

 09.05.2023 - Çoruh EDAŞ, Alternatif Hatlarla Hizmet Kalitesini Artırıyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon illerinde toplam 61 ilçede 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Ulaşılması zor olan köylere dek her yere kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, son bir yılda Görele ilçesine 10 Milyon TL, Giresun iline ise toplam 200 Milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Çoruh EDAŞ, Giresun’un Görele ilçesinde kesintisiz enerji hedefiyle gerçekleştirdiği yatırım çalışmalarını tamamladı. Yatırım kapsamında Hürriyet Caddesi Hastane Bölgesi ve Sayfiye Mahallesi’nde artan yapılaşmalar nedeniyle bölgeye 4 adet beton köşk tipi trafo tesis edilerek bölgenin enerji kapasitesi artırıldı. Mevcut havai hatlar yer altına alınırken, bazı sokaklarda da yeni aydınlatma direkleri tesis edildi. Gerçekleştirilen yatırımlar ile bölge daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Yatırım çalışması kapsamında ilçe merkezine alternatif bir ana hat daha çekilerek kesintilerin minimize edilmesi sağlandı. Yapılan çalışmalarda yaklaşık 10 kilometre yer altı kablosu 76 adet aydınlatma direği tesis edildi. Bölgedeki yatırımları bununla da sınırlı bırakmayan Çoruh EDAŞ ayrıca, Kaba Mahallesinde ilave trafo tesis ederek yaklaşık 2,7 kilometre mevcut açık iletkenli havai hatlı şebekeyi ve Buruncu Köyü’nde yaklaşık 3,5 kilometre havai hatlı şebekeyi yenilerken Tekgöz Köyü’ne ilave trafo tesis ederek 3,5 kilometrelik şebekenin yatırım çalışmalarını tamamladı.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ilçe genelinde projelendirilen çalışmaların tamamlanarak yeni yılda tüketicilerin hizmetine sunulması ile Görele ilçesine son bir yılda toplam 10 milyon TL, Giresun iline ise 200 Milyon TL yatırım yapıldığı belirtildi.

 04.05.2023 - Çoruh EDAŞ, 169 Saha Çalışanını Ödüllendirdi

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan saha çalışanlarını ödüllendirdi.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), çalışan odaklı yatırımlarına devam ediyor. Şirket tarafından düzenlenen 2022 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı’na Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve bölge yöneticileri katıldı.

“KESİNTİSİZ ENERJİ HEDEFİYLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN SAHA EKİPLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Müşteri memnuniyetinde olduğu kadar çalışan odaklı yatırımlarıyla da fark yarattıklarının altını çizen Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Hizmet alanımızda yer alan illerde kesintisiz enerji odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu çalışmaların bölgelere ulaşmasını sağlayan saha çalışanlarımıza göstermiş oldukları emekten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın ortaya koyduğu özverili çalışmalarla gurur duyuyoruz” dedi.

Çalışanların sağlıklarının ve güvenliklerinin önde geldiğini dile getiren Kandemir, “Çalışanlarımız için kendilerini geliştirebilecekleri uygun koşulları sağlamayı hedef edindik. Şirket olarak özverili çalışmaları takdir etmek, ekip arkadaşlarımızın fiziksel, sosyal ve duygusal motivasyonunu yüksek tutmak en büyük önceliğimiz. Saha ekiplerimizin sunduğu hizmetin kalitesi göz önüne alındığında bu konuda ortaya koydukları başarıya hep birlikte tanık oluyoruz. Çalışmalarından ve özverilerden dolayı bütün çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 24.02.2023 - Çoruh EDAŞ “Enerji Destek Ekibi” Deprem Bölgesinde

ÇORUH EDAŞ “ENERJİ DESTEK EKİBİ” DEPREM BÖLGESİNDE

Çoruh EDAŞ, Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri’nden etkilenen illerde bölge halkına yönelik arıza onarım faaliyetleriyle enerji sağlama ve temel ihtiyaçların karşılanması için yardım çalışmalarına devam ediyor.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri’nin ardından bölge halkına yönelik yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kendi hizmet sahasının dışında olmasına rağmen ilk saatlerden itibaren afet bölgesine yardıma giden Çoruh EDAŞ, toplamda 40 araç ve 142 kişilik Enerji Destek Ekibi ile temel yaşam ihtiyaçlarının dağıtımından sokak hayvanlarının beslenmesi gibi birçok çalışmada da görev aldı.  

BÖLGEDEKİ ENERJİ ARZINA YÖNELİK DESTEK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bölgedeki yardım çalışmalarına devam eden Çoruh EDAŞ, aynı zamanda AFAD, AKEDAŞ ve Fırat EDAŞ Kriz Merkezi Koordinatörlüğünde toplu yaşam alanları ve yüksek öncelikli arıza teşkil eden bölgeler üzerinde arıza giderim çalışmalarını sürdürdüler. Çoruh EDAŞ, bölgede 9 araç, 2 mobil vinç, 38 kişilik Enerji Destek Ekibiyle, elektrik altyapı çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

Enerji arzının sağlanmasına ve depremzedelere yönelik yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın “Ülkemizde yaşanan bu elim olaydan ötürü son derece üzgünüz. Depremin ilk anından itibaren ekiplerimiz ile bölgeye intikal ederek, depremzedelerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı sürdürdük. Bunun yanında bölgede son derece önem arz eden enerji altyapısındaki hasarları da gidermek adına destek çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik ile bölge halkının bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki ülkemiz bir daha böyle büyük bir felaket yaşamasın. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.   

 24.01.2023 - Çoruh EDAŞ, Gümüşhane’de Zorlu Coğrafi Koşullarda Bile Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

ÇORUH EDAŞ, GÜMÜŞHANE’DE ZORLU COĞRAFİ KOŞULLARDA BİLE YATIRIMLARINA

HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Gümüşhane İl Müdürlüğü, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti anlayışıyla, Gümüşhane ilinin en yüksek rakımlı yerleşim yerlerinden biri olan Kocadal Köyü Genek Mahallesi yatırım çalışmalarını tamamladı. Son yatırım çalışmasıyla birlikte bir yıl içerisinde ilçeye toplam 5 Milyon TL, Gümüşhane geneline ise toplam 54 Milyon TL yatırım gerçekleştirildi.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, yaklaşık 1.650 metrelik rakımda 4. buz yükü bölgesinde bulunan Kocadal Köyü Genek Mahallesi dağıtım şebekesi yenileme çalışmalarını tamamladı. Proje kapsamında, 35 adet yüksek gerilim direği montaj edilerek 2 adet 50 kVa trafo postası enerjilendirildi. İlave tesis edilen trafo postası ile bölgedeki şebeke gücü arttırılırken, alçak gerilim direk ve benzeri elektrik tesisleri yenilenerek açık iletkenlerin tamamı sökülüp yerine 650 metre alpek kablo ve 20 adet alçak gerilim direği montaj edilmesiyle son bir yıl içerisinde Torul İlçesine toplam 5 Milyon TL, Gümüşhane geneline ise toplam 54 Milyon TL yatırım gerçekleştirildi.

İş sağlığı ve güvenliği tedbirleri kapsamında çalışmalarını gerçekleştiren Çoruh EDAŞ, yatırım çalışmalarıyla şehir merkezi, ilçe, köy ayırt etmeden kentin her bir köşesinde kaliteli enerji sunma amacı ile önemli katkılara imza attı. Faaliyetlerine, tüketicilerin talep ve önerilerini karşılama hedefiyle yön veren Çoruh EDAŞ, kaliteli enerjiyi kesintisiz sunmak için yatırımlarına devam edeceğini vurguladı.

 

 22.12.2022 - Çoruh EDAŞ’tan Keşap’a 4 Milyon TL Yatırım

ÇORUH EDAŞ’TAN KEŞAP’A 4 MİLYON TL YATIRIM

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1,5 milyon aboneye kesintisiz dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Ulaşılması zor olan köylere dek her yere elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, Keşap ilçesine toplam 4 Milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Zorlu arazi koşullarına karşın özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, faaliyet bölgesinde köylerden mezralara kadar her alana modern elektrik dağıtım teknolojisini taşıyor. Yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek abonelerine daha verimli ve kesintisiz hizmet vermek için çalışan Çoruh EDAŞ, bu yıl Giresun’un Keşap ilçesindeki birçok noktaya toplam 4 Milyon TL yatırım yaptı.

Yatırımlarıyla, Keşap İlçesinin en yoğun caddelerinden olan Gazhane ve Fatih caddelerinde Kasım ayında başlanılan çalışmalarla elektrik hatlarının kapasite artırımları yapılarak 1,4 kilometre havai iletken yer altına alındı ve 48 adet beton direk sökülüp 58 adet yeni aydınlatma direği tesis edilerek bölgenin daha modern bir görünüme kavuşması sağlandı. Ayrıca, Atatürk Bulvarı ve çevresindeki havai hatların yer altına alınması ile yeni belediye binası etrafında açılan imar yoluna denk gelen bina tipi trafonun deplase edilmesi projeleri de büyük oranda tamamlanmış olup bu kısımlardaki çalışmaların da yıl sonuna kadar tamamlanması planlamaktadır.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Giresun ili ve ilçelerinde elektrik şebekesindeki hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla yatırım programları kapsamında şebeke iyileştirme, yenileme, ilave şebeke ve aydınlatma çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğinin altı çizildi.

 

 13.12.2022 - Çoruh EDAŞ Gümüşhane Yeni Hastane Yolunun Elektrik Altyapı Ve Aydınlatma Çalışmasını Tamamladı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Gümüşhane İl Müdürlüğü yatırım planları kapsamında Gümüşhane Merkez Yeni Hastane Yolu elektrik altyapısı ve yol aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Çoruh EDAŞ, hizmet bölgesinde yer alan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde Gümüşhane Merkez İlçesi’nde yakın zamanda hizmete açılan Gümüşhane Devlet Hastanesi yolunun elektrik altyapı ve aydınlatma çalışmasını tamamladı. Proje kapsamında; 35 adet aydınlatma direği, 35 adet armatür, 11 adet saha dağıtım kutusu ve yaklaşık 3 kilometre yer altı alçak gerilim/aydınlatma kablosu montaj edildi.

İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini ihmal etmeden çalışmalarını gerçekleştiren Çoruh EDAŞ, yatırım çalışmalarıyla kentin her bir köşesini aydınlatmaya devam ediyor.  Bölgeye yaya ve araç güvenliği açısından da önemli katkılar sunan Çoruh EDAŞ, vatandaşların talep ve önerilerini karşılama hedefiyle faaliyetlerine yön veriyor.

Kaliteli enerjiyi kesintisiz hizmetle sunma hedefiyle yatırımlarına ara vermeyeceğini vurgulayan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği 5 ilde çalışmaların en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için en son teknolojiyle proje ve yatırım planlamalarıyla hizmet kalitesini yükseltiyor.

 12.12.2022 - Çoruh EDAŞ Artvin’de Yatırımlarına Devam Ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Artvin İl Müdürlüğü yatırım planları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla Artvin Merkez’de aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.

Çoruh EDAŞ, hizmet bölgesinde yer alan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kesintisiz enerji arzı sunma hedefinde faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde Artvin Şehir Merkezi’nin alternatif araç ve yaya yolu olan; Cezaevi – Yeni Mahalle Bağlantı Yolu’nda aydınlatma şebekesini tamamlayarak hizmete sundu.

Hizmet bölgesinde yer alan illerde gerçekleştirdiği çalışmalar ile ön plana çıkan Çoruh EDAŞ, kesintisiz enerji amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Artvin Atabarı Kayak Merkezi Yolu olarak da adlandırılan Orta Mahalle Cezaevi ile Yeni Mahalle Okullar Bölgesi’ni birbirine bağlayan, birkaç yıl önce hizmete açılan yolun 2 kilometrelik kısmında yürütülen aydınlatma şebekesini tamamladı.

Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Artvin il ve ilçelerinde, elektrik şebekelerindeki hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği için ihtiyaçlara özel hazırlanan projelerle şebeke iyileştirme, yenileme, ilave şebeke tesisi ve aydınlatma çalışmalarına ara vermeden devam edildiği belirtildi.

 

 17.11.2022 - Çoruh EDAŞ Şiran Yeni Sanayi Sitesinin Elektrik Altyapısını Tamamladı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Gümüşhane İl Müdürlüğü yatırım planları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla Şiran İlçesi Yeni Sanayi Sitesi elektrik altyapısını tamamladı.

Çoruh EDAŞ, hizmet bölgesinde yer alan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde Şiran İlçesi’nde yeni tesis edilerek vatandaşların kullanımına sunulacak olan 97 işyerine sahip yeni sanayi sitesinin elektrik altyapı çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışma kapsamında; 1 adet 1000 kVA trafo gücüne sahip beton köşk, yaklaşık 5 km YG/AG yer altı kablosu, 44 adet saha dağıtım kutusu, 52 adet aydınlatma direği ve 68 adet aydınlatma armatürü montaj edildi.

İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini ihmal etmeden çalışmalarını gerçekleştiren Çoruh EDAŞ, yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam etmenin yanı sıra bölgenin yaya ve araç güvenliği açısından önemli katkılara imza atıyor. Faaliyetlerine, tüketicilerin talep ve önerilerini karşılama hedefiyle yön veren Çoruh EDAŞ, kaliteli enerjiyi kesintisiz sunma hedefiyle yatırımlarına ara vermeyeceğini vurguladı.

Çoruh EDAŞ, 20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, toplam 5 il, 61 ilçe, 82 Belediye, 1536 köy ve 1226 mahalle de 1,4 milyon tüketiciye, yaklaşık 2 milyon nüfusa 1287 çalışanıyla, 24 saat kesintisiz olarak enerji dağıtım hizmeti vermektedir. Söz konusu 5 ilde çalışmaların en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükselterek çalışma temposunu her geçen gün daha da artırıyor.

Zorunlu Çerezler
Her Zaman Etkin
Belli çerezlerin kullanımı sitemizin ve uygulamamızın doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.
Performans ve Analiz Çerezleri
Bu çerezler sayesinde, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz sırada işlemleriniz kaydedilerek sizlerin davranış alışkanlıkları analiz edilmekte ve bu yolla kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, size özel içeriklerin ön plana çıkarılması sağlanmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.
İşlevsellik Çerezleri
Bu çerezler bölgeye göre dil seçiminin sağlanması gibi sitemizin işlevselliğini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Bu tür çerezler türüne göre onayınıza tabii olarak kullanılır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.

Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.

Siteyi ve uygulamayı kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen "Tümünü Kabul Et" seçeneğini tıklayınız veya çerez tercihlerinizi "Tercihlerinizi Özelleştirin" alanından değiştirin.

Tercihlerinizi Özelleştirin