Bizden Haberler



 23.03.2024 - Çoruh EDAŞ Trabzon’a 21 Milyon TL’lik Yeni Aydınlatma Yatırımı Gerçekleştirdi

Sorumlu olduğu illerde 1,5 milyon aboneye kesintisiz ve kaliteli enerji arzı sağlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’da aydınlatma projesine 21 milyon TL yeni yatırım gerçekleştirdi. Hayata geçirdikleri son proje ile yatırım miktarı Trabzon’da son bir yılda 1,2 milyar TL’ye ulaştı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 61 ilçede kesintisiz ve kaliteli enerji arzı faaliyetlerini sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’da güvenli bir kent için çalışmalarına devam ederken aynı zamanda 21 milyon TL yatırımla hayata geçirilen aydınlatma projesi ile sokakların aydınlatma kalitesini de iyileştiriyor. Bölgeye ek aydınlatma direkleri tesis eden Çoruh EDAŞ, cadde ve sokakları daha modern ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Çoruh EDAŞ Trabzon Maçka yolunun Değirmendere giriş kavşağı ile Çağlayan arasında kalan 9 km’lik kısmın aydınlatılması projesinde, Çağlayan ile Akoluk arasındaki yaklaşık 3 km’lik kısım ve yeni terminal kavşağında yaklaşık 1 km’lik aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak enerjilendirme sağladı. Proje kapsamında 9 km’lik yol güzergahı boyunca 12 bin metre kablo montaj edilmiştir. Ayrıca şirket tarafından toplamda 336 adet aydınlatma direği ve 488 adet LED aydınlatma armatürü daha tesis edileceği açıklanmıştır. Bu çalışmayla birlikte Trabzon iline son bir yılda yapılan yatırım 1,2 milyar TL’ye ulaşmıştır.

AYDIN: “KESİNTİSİZ ENERJİ ARZI HEDEFİYLE YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM”

Faaliyet gösterdikleri illerde tüketici memnuniyetini en üst düzeye çıkarma hedefiyle kesintisiz çalıştıklarını belirten Çoruh EDAŞ Trabzon Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “2023 yılında Trabzon ilimizde 23 bin 741 adet yeni abone bağlantısı yaparken 14 bin km havai hat, bin 137 km yeraltı bakımı gerçekleştirdik. 155 adet yeni trafoyu hizmete sunduk, 28 bin yeni direk diktik. 3 bin 677 trafomuzun bakımlarını tamamladık ve 52 bin adet aydınlatma ihbarını sonuçlandırdık. Elektrik altyapı hizmetinin yanı sıra kentimize yarar sağlayacak her projenin bir parçası olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bölge ekiplerimizin desteğiyle şehrimizin her noktasında aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Trabzon’da son bir yılda yürüttüğümüz çalışmalarla 1,2 milyar TL yatırıma ulaştık. Trabzon’da ve tüm sorumluluk bölgelerimizde kaliteli ve kesintisiz enerji sunma hedefiyle yatırım çalışmalarımıza yıl içinde de devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 21.03.2024 - Çoruh EDAŞ 36 Milyon Liralık Yeni Yatırımla Vakfıkebir OSB’nin Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

Elektrik dağıtım hizmeti sunduğu illerde 1,5 milyon aboneye enerji arzı sağlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, 36 milyon TL bedelindeki yeni yatırımla Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu enerji nakil hattını devreye alarak Trabzon’un sanayisine güç verdi.

Elektrik dağıtım faaliyetlerini dijitalleşme odaklı projeler ve yeni yatırımlar ile güçlendiren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’daki aydınlatma ve yenileme çalışmalarının ardından enerji güçlendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Şirket, 2024 yılı yatırım planı çerçevesinde, kurulumu devam eden Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin 23,25 MVA gücündeki enerji talebini karşılamak adına Hürriyet Mahallesi ile Güneysu Mahallesi arasındaki 9,5 kilometrelik güzergahta enerji nakil hattı projesi gerçekleştirdi.

Toplamda 36 milyon TL bütçe bedelindeki proje kapsamında, bölgeye 39 adet enerji nakil hattı direği ile 8 bin 500 metre orta gerilim kablosu montaj edilmiş olup Köprücek Mahallesi ve OSB’nin bulunduğu Güneysu Mahallesi’nde iki adet dağıtım merkezi tesisi yapıldı. Bu çalışmayla birlikte Trabzon iline son bir yılda yapılan yatırım 1,2 milyar TL’ye ulaştı.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Tekonoloji, inovasyon ve insan odaklı iş yapış modelimizle toplam 5 şehirde elektrik dağıtım hizmeti sunduğumuz müşterilerimize, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yapımı devam eden Vakfıkebir OSB’de hayata geçirdiğimiz enerji nakil hattı ile kentimizin sanayi ile katma değerli kalkınmasına katkı sağlayacak yeni bir projeye imza attık. 2024 yılı hedeflerimiz çerçevesinde, bölge ekiplerimizin desteğiyle şehrimizin her noktasında enerjilendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

 11.03.2024 - Çoruh EDAŞ Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatacak

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans sergileyen saha çalışanlarını ödüllendirdi. Müşteri memnuniyetini tüm operasyonlarının merkezinde konumlandıran Çoruh EDAŞ, 2023 yılında bu amaca en yüksek katkıyı sunan 112 çalışanını ödüllendirdi ve üstün başarı gösteren her bir çalışanı adına Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunarak kız çocuklarının geleceğine ışık oldu.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), insan odaklı yatırımları kapsamında çalışanlarını ödüllendirmeye devam ediyor. Toplam 151 katılımcının yer aldığı ve seçilen 112 saha çalışanının ödüllendirildiği “2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı”na Yönetim Kurulu Üyeleri, Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü, Şirket Müdürü ve bölge yöneticileri katıldı.  

ERBAŞ: “ÇALIŞAN ODAKLI BAKIŞ AÇIMIZ BAŞARIMIZIN ARKASINDAKİ TEMEL GÜÇ”

Gerçekleştirilen toplantıda müşteri memnuniyeti ile çalışan memnuniyetinin birbirine paralel ilerleyen kavramlar olduğunu ifade eden Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Alper Erbaş, müşteri memnuniyetinin tüm operasyonların merkezinde konumlandığının altını çizdi. Bu bağlamda müşteri memnuniyetine giden yolda başarıyı ödüllendirmeye ve çalışan motivasyonu için insan kaynağı odaklı uygulamalara devam edeceklerinin altını çizen Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak insan kaynakları politikalarımız kapsamında başarıyı ödüllendirmeyi ve çalışan memnuniyetini her zaman önceliklerimiz arasında konumlandırıyoruz. Oldukça zor coğrafyalara büyük emekle elektrik ulaştıran her çalışanımız bizim için çok kıymetli. Kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7 gün 24 saat büyük özveriyle saha operasyonlarımızı yöneten ve yürüten tüm ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

ÇORUH EDAŞ SAHA EKİPLERİNİN ENERJİSİ KIZ ÇOCUKLARININ GELECEĞİNİ AYDINLATIYOR

Elektrik dağıtım hizmetinin doğası itibarıyla insana hizmet sunarken, refah ve kalkınmaya da önemli katkı sağladığını dile getiren Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak dağıtım bölgemizde kesintisiz enerji arzı sunma hedefimizle ülkemizin kalkınmasına destek olurken, bu doğrultuda sahadaki performanslarıyla sınırları aşan personelimiz de kız çocuklarımızın yarınlarına ışık oldular” ifadelerinde bulunarak üstün başarı gösteren 112 çalışana teşekkürlerini sunarak ödüllerini ve bağış sertifikalarını takdim etti. Erbaş sözlerini Çoruh EDAŞ olarak tüm ekip ile birlikte başarı çıtasını artırarak 2024 yılında da hedefleri ötesine ilerleyecekleri açıklamasında bulundu.

 

 27.02.2024 - Çoruh EDAŞ Saha Ekibine Güvenli Sürüş Eğitimi

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) saha ekibi trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına “Güvenli Sürüş Eğitimi” aldı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), yıl boyunca alt yapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra çalışan odaklı yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Uzmanlık gerektiren konularla ilgili verdiği eğitimlerle çalışanlarını yıl boyunca destekleyen Çoruh EDAŞ, sahada görev yapan 196 çalışanına uzman eğitmenlerle “Güvenli Sürüş Eğitimi” verdi. Eğitim kapsamında trafikte olası tehlikeleri öngörebilme, kaza risklerinin azaltılması, psikomotor hareketlerin geliştirilmesi içeren temel sürüş güvenliği modülleri yer aldı. Aynı zamanda 4x4 araçların özellikleri ve kullanılması, arazideki olası risklerin bertaraf edilmesi, kullanılan araçların elektronik ve mekanik özellikleri, sepetli araçlar için egzoz freni, uygun devir aralığı gibi araç kullanımı hakkında bilgilendirmeler içeren eğitimler ile sürüş güvenliğinin artırılması ve arıza riskinin azaltılması hedefleniyor.

AYDIN: “SAHA EKİPLERİMİZİN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Çalışan odaklı yatırımlarıyla da fark yaratmaya devam ettiklerinin belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Hizmet alanımızda yer alan illerde kesintisiz enerji odaklı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmaları bölgelere ulaştıran saha çalışanlarımızın güvenliği birincil önceliğimiz. Bölgede enerji arz güvenliği için yaptığımız yatırımların yanı sıra yıl boyunca çalışanlarımıza uzmanlık gerektiren konularda da eğitimler vermeyi sürdürüyoruz. Güvenli Sürüş Eğitimi ile trafikteki risklere karşı saha ekibimizi bilgilendirmeyi ve olası tehlikelere karşı daha hazırlıklı hale getirmeyi hedefledik. Aynı zamanda araçlarda yer alan uydu takip sistemi aracılığı ile araçlardan alınan bilgileri uzman eğitmenlerimiz ile yorumlayarak saha ekibimizin sürüş esnasındaki gelişime açık noktalarını onlarla paylaştık ve güvenli bir sürüş için uzmanlar ile yol gösterdik” dedi.

 15.02.2024 - Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Elektrik dağıtım bölgelerinde yaklaşık 4 milyon nüfusa kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Alper Erbaş atandı.

Çoruh ve Fırat bölgelerinde 9 şehirde yaklaşık 4 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altındaki Çoruh ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna Alper Erbaş getirildi. Erbaş, 2023 yıl sonu itibarıyla cari rakamlarla 4.4 milyar TL yatırım gerçekleştiren ve 112.815 km hat uzunluğuna ulaşan Çoruh ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’deki görevine başladı.

Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nde lisans derecesini tamamlayan Alper Erbaş, 20 yılı aşkın süredir elektrik sektöründe yöneticilik yapıyor.

Kariyerine, 2004 yılında Uludağ Elektrik Üretim A.Ş.’de elektrik mühendisi olarak başlayan Erbaş, 2010 yılına dek bu görevi üstlendi. 2010 yılında ise aynı şirkette genel koordinatör olarak çalışmaya başlayan Erbaş, 2013 senesinde ise Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’de operasyon direktörü pozisyonuna geçiş yaptı ve 2014 yılına kadar görevini sürdürdü.

Alper Erbaş, 2014 yılından 2021 yılına kadar kariyerine Limak ve Çalık Enerji – Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi’nde devam ederken bu şirkette genel müdür yardımcısı ve CEO görevini üstlendi.

2023 yılında Türkerler Holding Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden Erbaş, kariyerine Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü olarak devam edecek.

 05.02.2024 - Çoruh EDAŞ, Güvenli Bir Kent için Aydınlatma Projelerine Devam Ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), müşteri memnuniyeti odağına alan yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Şirket, son olarak Gümüşhane’de yapılan aydınlatma çalışmaları neticesinde il bazında toplamda 147 milyon TL yatırıma ulaştıklarını açıkladı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da illerinde 1,5 milyon aboneye kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtım hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan anayol ve yürüyüş yolu üzerindeki aydınlatma çalışmalarını tamamladı. 5 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında, bölgeye 49 adet led armatürlü aydınlatma direği dikilerek, yaklaşık 1,7 kilometre uzunluktaki alanın daha iyi aydınlatılması sağlandı.      

Güvenli ve aydınlık bir kent için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, bölgeye yapılan yatırımlarla öncelikli olarak yaya ve araç güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Tüketicilerin talep ve önerilerini karşılama hedefiyle faaliyetlerine yön veren Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yetkilileri, kaliteli enerjiyi kesintisiz sunma dinamiğinde yatırımlarına ara vermeyeceklerinin altını çizdi.

Çoruh EDAŞ yetkilileri, “20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, 5 il, 61 ilçe, 82 belediye, 1.536 köy ve 1.226 mahallede, toplamda 1.287 çalışanımızla 1,4 milyon abonemize kesintisiz enerji hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma amacımız doğrultusunda 2024 yılında da yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 02.02.2024 - Çoruh EDAŞ, Giresun İlinde 485 Milyon TL Yatırıma Ulaştı

Sorumlu olduğu illerde 1,5 milyon aboneye kesintisiz ve kaliteli enerji arzı sağlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun il merkezinde sürdürdüğü yenileme çalışmaları neticesinde toplamda 485 milyon TL yatırıma ulaştı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 61 ilçede kesintisiz ve kaliteli enerji arzı faaliyetlerine devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam ediyor. Şirket, Giresun Merkez’de artan enerji ihtiyacının karşılanması adına toplamda 49 milyon TL yatırım tutarıyla yeni projelerini hayata geçirdi. Böylelikle 2023 yılı sonunda Giresun ilinde toplamda 485 milyon TL yatırım gerçekleştirilmiş oldu.

ÇORUH EDAŞ 2024’TE DE GİRESUN’A YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nün yatırım programı kapsamında, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çotanak Spor Kompleksi’nin de bulunduğu Aksu Mahallesi’nde, Pazar Caddesi ile Mehmet İzmen Caddesi’ndeki havai hatlı direkler kaldırılarak gerekli kapasite artışları ve trafo ilaveleri yapıldıktan sonra elektrik hatları yer altına alındı. Çalışma neticesinde yaklaşık 22 kilometre yer altı kablosu tesis edildi. Bölgeye ilave edilen aydınlatma direkleri ile yaklaşık 2,5 kilometrelik caddenin aydınlatması da iyileştirildi. Giresun Belediyesi ile koordineli olarak yürütülen proje kapsamında, ilin diğer önemli yerleşkelerinden olan Boztekke Caddesi’ndeki havai hatlı elektrik direkleri de kaldırılarak yerine 9 kilometre uzunluğundaki yer altı kablosu tahsis edildi. Böylelikle görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak elektrik iletimi daha güvenli hale getirildi.

“ARTAN ENERJİ İHTİYACINA KARŞILIK KESİNTİSİZ ELEKTRİK ARZI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Giresun il merkezinde artan yapılaşmalardan kaynaklı olarak enerji ihtiyacının da arttığını belirten Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü yetkilileri, “Gaziler Mahallesi Prof. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Teyyaredüzü Mahallesi Şht Yılmaz Mındız Sokak, Kavaklar Mahallesi Kamberli Sokak, Gedikkaya Mahallesi 104 Nolu Sokak ve Nihatbey Caddesi’nin alt sokağında olmak üzere ilimize toplamda 5 adet beton köşk tipi trafo tesis ettik. Bu yatırımlarla her geçen gün sayısı artan abonelerimizin enerji ihtiyaçlarını karşılamayı, aynı zamanda cadde ve sokaklarımızı daha modern ve güvenli bir hale getirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yatırım programı dahilinde çalışmalarına kesintisiz olarak devam edeceklerinin altını çizen Çoruh EDAŞ yetkilileri, “2023 yılı hedeflerimiz kapsamında sorumlu olduğumuz illerde yürüttüğümüz faaliyetlerle toplamda 485 milyon TL yatırıma ulaştık. Giresun’da ve bulunduğumuz her ilde kesintisiz elektrik arzı çalışmalarına devam ederek 2024 yılında da örnek teşkil eden projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 15.01.2024 - Çoruh EDAŞ’a Kariyer Fuarı’nda Büyük İlgi

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) gümüş sponsorları arasında yer aldığı bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda en fazla iş ve staj başvurusu alan şirketlerin arasında yer aldı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 8-9 Ocak tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (DOKKAF’24) gümüş sponsorluğunu üstlendi. Bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan fuarda, Çoruh EDAŞ en fazla iş ve staj başvurusu alan şirketler arasında yer aldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayeleri ve 5 üniversite paydaşlığında gerçekleştirilen DOKKAF’24 açılışına; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, paydaş üniversite rektörleri ve protokol mensupları katılım gösterdi.

Her bölümden öğrenciye ve mezuna yönelik birçok firmanın yer aldığı DOKKAF’24’te öğrenciler ve enerji sektöründe kariyer sahibi olmak isteyen katılımcılar Çoruh EDAŞ standına büyük ilgi gösterdi. Stantta Çoruh EDAŞ yöneticileri ve yetkilileri hem dağıtım bölgesi faaliyetlerini hem de kariyer fırsatları ile ilgili genel bilgileri ziyaretçilerle paylaştı. Öğrencilerle gerçekleştirilen görüşmelerde ayrıca kurumlar için bilgiye ulaşmanın ve bu bilginin nitelikli insan kaynağı tarafından işlenerek inovasyona dönüştürülme sürecinin önemi vurgulandı.

Fuarda, Çoruh EDAŞ adına Şirket Müdürü Mehmet Aydın “Aramızda Elektrik Var”, Fiyatlandırma ve Satış Planlama Grup Müdürü Alaaddin Emre Evgallıoğlu ise “Elektrik Piyasasında Kariyer İmkanları” konularında gençlerle bir araya gelerek kariyer yolunda doğru adımları atmanın önemini anlatan çalıştay gerçekleştirdi.

Aramızda Elektrik Var konulu konuşması ile DOKKAF’24’te genç yeteneklerle buluşan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, yarının akıllı teknolojilerinin ve kariyer fırsatlarının altını çizdi. Başarıdaki en büyük gücün nitelikli insan kaynağı olduğunu ifade eden Aydın, sektöre katkı sunacak her bir adaya dokunmanın değerini ifade etti. Genç yeteneklerin sorularını cevaplayarak başarı öyküsünü paylaşan Mehmet Aydın’a öğrenciler büyük ilgi gösterirken fuar sonrası öğrencilerle kısa süreli mesleki görüşmeler gerçekleştirildi.

 25.12.2023 - Çoruh EDAŞ, Fark Yaratan Mühendislerini Ödüllendirdi

Elektrik dağıtım hizmeti verdiği beş ilde 1,5 milyon aboneye kesintisiz enerji hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), teknoloji odaklı projeleriyle farkındalık yaratan Çoruh EDAŞ mühendislerini ödüllendirdi.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 61 ilçede kesintisiz ve kaliteli elektrik sağlama faaliyetlerine devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), insan ve inovasyon odaklı yönetim anlayışıyla çalışanlarını ödüllendirmeye devam ediyor. 116 fikir arasından seçilen projelerle Çoruh EDAŞ mühendislerinin ödüllendirildiği “2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı”na Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve bölge yöneticileri katıldı. Afet kriz yönetimi ve tüketici memnuniyetine yönelik planların gözden geçirildiği toplantıda, İş Sağlığı ve Güvenliği, eğitim ve teknolojik yatırımlara vurgu yapıldı.

“TÜKETİCİ MEMNUNİYETİNE GİDEN YOL ÇALIŞAN MUTLULUĞUNDAN GEÇİYOR”

İnsan kaynağı odaklı yatırımlarıyla fark yarattıklarının altını çizen Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Çalışan motivasyonunun tüketici memnuniyetine giden yolda temel etken olduğuna inanıyoruz. Çalışanlarımızın her geçen gün kendilerini daha da geliştirmesini hedefliyor, motivasyonlarını artırmak için yeni projeler üretiyoruz. İklim krizinin etkileriyle birlikte enerji sektörünün öncelikli sektörlerden biri olduğu bu süreçte mühendislerimizin enerjiye ve teknolojiye hakimiyeti sektördeki inovasyon ve ilerlemenin itici gücü. Yapılan projeleri uygulamak, fikirlerin gelişmesine destek olmak Şirketimizin sürdürülebilir geleceğe yönelik taahhüdünün bir parçası olarak görüyoruz. Mühendislerimiz fikirlerini, inovasyon ve sürdürülebilir kalkınmaya somut anlamda katkı sağlayacak ürün ve hizmetlerin üretim, yönetim süreçlerini kapsayıcı yenilikçi ve özgün bir yaklaşımla sergiledi. Teknolojik yatırımları destekleyici projelere imza atan mühendislerimizin, ülkemize değer katacağına inancımız tam. 2023 yılında birbirinden özel fikirleriyle ilham veren, yolumuzu açan, topluma dokunan projeleriyle ödül almaya hak kazanan mühendislerimizi içtenlikle kutluyoruz” dedi.

Şirket kültürünün merkezinde “insana değer” olduğunun altını çizen Kandemir, “Başarılarımızı şüphesiz birlikte yol yürüdüğümüz nitelikli insan kaynağımıza borçluyuz. İnsan kaynakları politikalarımız doğrultusunda başarıyı takdir etmeye, ödüllendirmeye, çalışan mutluluğu ve memnuniyetini yükseltmeye her zaman öncelik veriyoruz. Çalışmalarından ve özverilerden dolayı bütün çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 18.12.2023 - Çoruh EDAŞ Giresun’da Altyapı Yatırımlarına Devam Ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun’da tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 25 milyon liralık yatırımla Espiye ilçesinin tamamına enerji sağlayacak yer altı kablolu iki ilave ana hat tesis edilirken, 2023 yılının ilk 11 ayında Giresun ilinde toplam 320 milyon TL’lik yatırıma imza atıldı. 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun’daki yatırımlarına kesintisiz olarak devam ederken; Espiye ilçesinde artan enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve alternatif ring hatları oluşturmak amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı. Hizmet bölgesinde yer alan tüm şehirlerde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlamak adına yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, Giresun’da da ilave dağıtım merkezleri ve yer altı yüksek gerilim kabloları ile Espiye ilçesinin kullanımına iki ana hat daha tesis eden yeni bir yatırıma imza attı.

Çalışmalar kapsamında Adabük Mahallesi bölgesine iki ve Hacıköy bölgesine iki ilave dağıtım merkezi olmak üzere, yaklaşık 36 kilometre yer altı yüksek gerilim kablosu tesis edildi. İlçede kesintisiz enerji sağlamak için yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 25 milyon TL tutarında yatırım harcaması gerçekleştirilirken, 2023 yılının ilk 11 ayında Giresun ilinde toplam 320 milyon TL’lik yatırım çalışmasına ulaşılmış oldu.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Giresun genelinde enerji odaklı çalışmalarımıza kesintisiz olarak devam ediyoruz. Bölgelerimizde artan yapılaşmaların getirdiği enerji ihtiyacına karşılık, önümüzdeki dönemde de yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadesine yer verildi.

 

Zorunlu Çerezler
Her Zaman Etkin
Belli çerezlerin kullanımı sitemizin ve uygulamamızın doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.
Performans ve Analiz Çerezleri
Bu çerezler sayesinde, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz sırada işlemleriniz kaydedilerek sizlerin davranış alışkanlıkları analiz edilmekte ve bu yolla kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, size özel içeriklerin ön plana çıkarılması sağlanmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.
İşlevsellik Çerezleri
Bu çerezler bölgeye göre dil seçiminin sağlanması gibi sitemizin işlevselliğini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Bu tür çerezler türüne göre onayınıza tabii olarak kullanılır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.

Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.

Siteyi ve uygulamayı kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen "Tümünü Kabul Et" seçeneğini tıklayınız veya çerez tercihlerinizi "Tercihlerinizi Özelleştirin" alanından değiştirin.

Tercihlerinizi Özelleştirin