Bizden Haberler



 18.07.2024 - Çoruh EDAŞ’tan Sürmene Sanayi Sitesi’ni Aydınlatan Yatırım

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon ilindeki mevcut aydınlatma yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Sürmene Sanayi Sitesi yatırımını hayata geçirdi. 41 adet aydınlatma direği ve LED armatür montajı ile projeye 2,4 milyon TL’lik yatırım yapan Çoruh EDAŞ bu yatırım ile birlikte Trabzon iline son bir yılda 1,9 milyar TL’lik yatırıma imza attı.

Elektrik dağıtım hizmetinin kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, Trabzon’un Sürmene Sanayi Sitesi aydınlatma projesini tamamladı. Proje kapsamında 41 adet aydınlatma direği ve LED armatürün montajının yapıldığı projede 1.500 metre uzunluğunda kablo kullanıldı. Gerçekleştirilen bu yatırımla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı kapsamında enerjinin verimli kullanımıyla kaynak tasarrufuna katkı sağlayacak katma değerli bir çalışmaya imza atıldı. Çoruh EDAŞ tarafından, yaklaşık 150 firmanın faaliyet gösterdiği sanayi sitesinde hayata geçirilen proje ile Sürmene ilçesine 2,4 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilirken, Trabzon iline son bir yılda 1,9 milyar TL değerinde yatırım yapıldı.

Yatırım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Birçok farklı sektörlere hizmet veren Sürmene Sanayi Sitesi’nde hem aydınlatma kalitesini yukarı taşıyan hem de enerji tasarrufu sağlayan katma değerli bir yatırıma imza attık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öncelikli hedefimiz, elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz şehirlerin sürdürülebilir kalkınmasına destek olmak” ifadelerinde bulundu.

Çoruh EDAŞ olarak elektrik dağıtım hizmeti verilen Trabzon, Rize, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerinin her noktasında enerjilendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerinin altını çizen Mehmet Aydın, “Şebeke altyapısını güçlendirmek ve bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

 14.06.2024 - Çoruh EDAŞ “Temiz Çevre, Temiz Dünya” Dedi

Sürdürülebilirliği ve çevreye duyarlı bir yaklaşımı faaliyetlerinin merkezine koyan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ekipleri, 5–11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında “Derelerimiz Temiz Aksın” projesiyle Trabzon’un Ortahisar ilçesi Beşirli mevkiinde kıyı temizliği, 100. Yıl mevkiinde ise piknik alanı, park ve bahçe temizliği yapmak için sahaya indi.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olmak üzere 5 il ve 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 5–11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında gönüllü olarak bir araya gelen ekipleri ile çöp toplama etkinliği düzenledi. Doğaya ve faaliyet gösterdiği bölgeye karşı sorumluluklarının bilincinde hareket eden Çoruh EDAŞ’ın ekipleri, deniz kıyısında biriken plastik atıklar, pet şişeler, kâğıt ve diğer atıkları toplayarak, doğaya ve faaliyet gösterdiği bölgeye olan sorumluluğunu yerine getirdi.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Trabzon kıyılarında atıkları toplayan ekipler, bu atıklardan çıkan mavi kapakları Türkiye Omurilik Felçlileri Vakfı'na bağışlayacaklarını açıkladı.

AYDIN: “GÖNÜLLÜLERİMİZ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA VE ÇEVRE BİLİNCİ İÇİN SAHADAYDI”

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, etkinlikle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; "Çoruh EDAŞ olarak, daha yaşanabilir bir dünya ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sunma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğal kaynaklarımızı korumak ve çevremizi temiz tutmak, toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu nedenle 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında gönüllü ekibimizle bir araya gelerek, kıyı, piknik alanı, park ve bahçelerdeki atıkları toplamaya karar verdik. Çevre ile ilgili tüm yükümlülüklerimizi yerine getirmeye önem veriyoruz. Faaliyet alanımızda sürdürülebilir kalkınma ve çevre bilinci ilkelerini benimsiyor ve sorumluklarımızı ön plana alıyoruz. Amacımız, doğal yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlamak ve toplumda çevre bilincini artırmak. Bizden sonraki nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için “Derelerimiz Temiz Aksın” projemiz kapsamında etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu güzel etkinlikte yer alan ekiplerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

 11.06.2024 - Çoruh EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Faaliyet gösterdiği Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde yatırımlarına devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi aldırdı. Toplamda 31 kişinin yer aldığı eğitimde, afet durumlarında etkili ve hızlı müdahale için temel arama kurtarma becerileri kazandırıldı.

11 ilimizi etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası bölgede kesintisiz ve güvenli elektrik arzının sürdürülebilmesi için destek çalışmalarına katılan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş., Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde gerçekleştirilen Hafif Arama Kurtarma eğitimine dahil oldu. İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitime Çoruh EDAŞ bünyesindeki 31 çalışan katıldı.

Eğitimlerde çalışanlara olay yeri yönetimi, olay yerinde davranış şekilleri, enkaza giriş teknikleri ve arama kurtarma usulleri, kurtarmada kullanılan ip ve tırmanış teknikleri, arama kurtarmada kullanılan malzemelerin teknik özellikleri bakımı ve kullanış şekilleri gibi konularda bilgiler verildi. Eğitim kapsamında, acil durum senaryoları üzerinden gerçekleştirilen uygulamalarla ekip uyumu ve hızlı tepki verme becerileri güçlendirildi.

Deprem bölgesi olan ülkemizde bu uygulama ve eğitimlerin hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Çoruh EDAŞ Genel Müdürü Alper Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak, bölgemizde sıkça yaşanan afet durumlarına hazırlıklı olmak ve hızlı bir şekilde müdahale edebilmek adına bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz. Benzer eğitim süreçlerinden geçen diğer grup şirketlerimiz ile olası bir afet durumunda arama kurtarma çalışmalarına katkıda bulunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

 06.05.2024 - Çoruh EDAŞ Trabzon’u Yatırımlarıyla Aydınlatıyor

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde 6 kilometrelik güzergâh üzerinde 5,8 milyon TL’lik aydınlatma yatırımını hayata geçiren Çoruh EDAŞ, son bir yıl içerisinde Trabzon’a toplam 1,2 milyar TL yatırım yaptı.

Çoruh EDAŞ, 2024 yılı yatırım programı kapsamında Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Eynesil Tüneli-Beşikdüzü Şalpazarı güzergâhında yaklaşık 6 kilometrelik ilave aydınlatma yatırımı gerçekleştirdi.

Toplam 5,8 milyon TL bütçeyle gerçekleştirilen yatırım kapsamında 8 bin 225 metre kablo, 178 adet direk ve 251 adet led armatür montajı yapan Çoruh EDAŞ, bölgede bulunan akaryakıt istasyonu ve aydınlatma şebekesinin enerji ihtiyacını karşılamak adına 690 metrelik yüksek gerilim yeraltı şebekesi ile bir adet ilave trafo postası montajı da gerçekleştirdi.

Elektrik dağıtım hizmeti sundukları 5 ilde artan talebi karşılayabilmek adına yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Trabzon’da ve sorumlu olduğumuz tüm illerde her geçen gün sayısı artan abonelerimizin enerji ihtiyaçlarını karşılarken, aynı zamanda aydınlatma yatırımlarımızla da cadde ve sokaklarımızı daha modern ve güvenli bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Elbette tüm projelerimizin odağında kesintisiz enerji arzı sunma hedefimiz ve müşteri memnuniyeti var” açıklamasında bulundu. Aydın, “Çoruh EDAŞ olarak, güvenli ve ışıl ışıl bir Trabzon için çalışırken öncelikli olarak yaya ve araç güvenliğini sağlamayı amaçlıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz her ilde müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma hedefimiz doğrultusunda aydınlatma, yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

 21.03.2024 - Çoruh EDAŞ 36 Milyon Liralık Yeni Yatırımla Vakfıkebir OSB’nin Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

Elektrik dağıtım hizmeti sunduğu illerde 1,5 milyon aboneye enerji arzı sağlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, 36 milyon TL bedelindeki yeni yatırımla Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu enerji nakil hattını devreye alarak Trabzon’un sanayisine güç verdi.

Elektrik dağıtım faaliyetlerini dijitalleşme odaklı projeler ve yeni yatırımlar ile güçlendiren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’daki aydınlatma ve yenileme çalışmalarının ardından enerji güçlendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Şirket, 2024 yılı yatırım planı çerçevesinde, kurulumu devam eden Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin 23,25 MVA gücündeki enerji talebini karşılamak adına Hürriyet Mahallesi ile Güneysu Mahallesi arasındaki 9,5 kilometrelik güzergahta enerji nakil hattı projesi gerçekleştirdi.

Toplamda 36 milyon TL bütçe bedelindeki proje kapsamında, bölgeye 39 adet enerji nakil hattı direği ile 8 bin 500 metre orta gerilim kablosu montaj edilmiş olup Köprücek Mahallesi ve OSB’nin bulunduğu Güneysu Mahallesi’nde iki adet dağıtım merkezi tesisi yapıldı. Bu çalışmayla birlikte Trabzon iline son bir yılda yapılan yatırım 1,2 milyar TL’ye ulaştı.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Tekonoloji, inovasyon ve insan odaklı iş yapış modelimizle toplam 5 şehirde elektrik dağıtım hizmeti sunduğumuz müşterilerimize, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yapımı devam eden Vakfıkebir OSB’de hayata geçirdiğimiz enerji nakil hattı ile kentimizin sanayi ile katma değerli kalkınmasına katkı sağlayacak yeni bir projeye imza attık. 2024 yılı hedeflerimiz çerçevesinde, bölge ekiplerimizin desteğiyle şehrimizin her noktasında enerjilendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

 11.03.2024 - Çoruh EDAŞ Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatacak

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans sergileyen saha çalışanlarını ödüllendirdi. Müşteri memnuniyetini tüm operasyonlarının merkezinde konumlandıran Çoruh EDAŞ, 2023 yılında bu amaca en yüksek katkıyı sunan 112 çalışanını ödüllendirdi ve üstün başarı gösteren her bir çalışanı adına Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunarak kız çocuklarının geleceğine ışık oldu.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), insan odaklı yatırımları kapsamında çalışanlarını ödüllendirmeye devam ediyor. Toplam 151 katılımcının yer aldığı ve seçilen 112 saha çalışanının ödüllendirildiği “2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı”na Yönetim Kurulu Üyeleri, Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü, Şirket Müdürü ve bölge yöneticileri katıldı.  

ERBAŞ: “ÇALIŞAN ODAKLI BAKIŞ AÇIMIZ BAŞARIMIZIN ARKASINDAKİ TEMEL GÜÇ”

Gerçekleştirilen toplantıda müşteri memnuniyeti ile çalışan memnuniyetinin birbirine paralel ilerleyen kavramlar olduğunu ifade eden Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Alper Erbaş, müşteri memnuniyetinin tüm operasyonların merkezinde konumlandığının altını çizdi. Bu bağlamda müşteri memnuniyetine giden yolda başarıyı ödüllendirmeye ve çalışan motivasyonu için insan kaynağı odaklı uygulamalara devam edeceklerinin altını çizen Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak insan kaynakları politikalarımız kapsamında başarıyı ödüllendirmeyi ve çalışan memnuniyetini her zaman önceliklerimiz arasında konumlandırıyoruz. Oldukça zor coğrafyalara büyük emekle elektrik ulaştıran her çalışanımız bizim için çok kıymetli. Kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7 gün 24 saat büyük özveriyle saha operasyonlarımızı yöneten ve yürüten tüm ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

ÇORUH EDAŞ SAHA EKİPLERİNİN ENERJİSİ KIZ ÇOCUKLARININ GELECEĞİNİ AYDINLATIYOR

Elektrik dağıtım hizmetinin doğası itibarıyla insana hizmet sunarken, refah ve kalkınmaya da önemli katkı sağladığını dile getiren Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak dağıtım bölgemizde kesintisiz enerji arzı sunma hedefimizle ülkemizin kalkınmasına destek olurken, bu doğrultuda sahadaki performanslarıyla sınırları aşan personelimiz de kız çocuklarımızın yarınlarına ışık oldular” ifadelerinde bulunarak üstün başarı gösteren 112 çalışana teşekkürlerini sunarak ödüllerini ve bağış sertifikalarını takdim etti. Erbaş sözlerini Çoruh EDAŞ olarak tüm ekip ile birlikte başarı çıtasını artırarak 2024 yılında da hedefleri ötesine ilerleyecekleri açıklamasında bulundu.

 

 27.02.2024 - Çoruh EDAŞ Saha Ekibine Güvenli Sürüş Eğitimi

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) saha ekibi trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına “Güvenli Sürüş Eğitimi” aldı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), yıl boyunca alt yapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra çalışan odaklı yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Uzmanlık gerektiren konularla ilgili verdiği eğitimlerle çalışanlarını yıl boyunca destekleyen Çoruh EDAŞ, sahada görev yapan 196 çalışanına uzman eğitmenlerle “Güvenli Sürüş Eğitimi” verdi. Eğitim kapsamında trafikte olası tehlikeleri öngörebilme, kaza risklerinin azaltılması, psikomotor hareketlerin geliştirilmesi içeren temel sürüş güvenliği modülleri yer aldı. Aynı zamanda 4x4 araçların özellikleri ve kullanılması, arazideki olası risklerin bertaraf edilmesi, kullanılan araçların elektronik ve mekanik özellikleri, sepetli araçlar için egzoz freni, uygun devir aralığı gibi araç kullanımı hakkında bilgilendirmeler içeren eğitimler ile sürüş güvenliğinin artırılması ve arıza riskinin azaltılması hedefleniyor.

AYDIN: “SAHA EKİPLERİMİZİN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Çalışan odaklı yatırımlarıyla da fark yaratmaya devam ettiklerinin belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Hizmet alanımızda yer alan illerde kesintisiz enerji odaklı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmaları bölgelere ulaştıran saha çalışanlarımızın güvenliği birincil önceliğimiz. Bölgede enerji arz güvenliği için yaptığımız yatırımların yanı sıra yıl boyunca çalışanlarımıza uzmanlık gerektiren konularda da eğitimler vermeyi sürdürüyoruz. Güvenli Sürüş Eğitimi ile trafikteki risklere karşı saha ekibimizi bilgilendirmeyi ve olası tehlikelere karşı daha hazırlıklı hale getirmeyi hedefledik. Aynı zamanda araçlarda yer alan uydu takip sistemi aracılığı ile araçlardan alınan bilgileri uzman eğitmenlerimiz ile yorumlayarak saha ekibimizin sürüş esnasındaki gelişime açık noktalarını onlarla paylaştık ve güvenli bir sürüş için uzmanlar ile yol gösterdik” dedi.

 23.02.2024 - Çoruh EDAŞ Trabzon’a 21 Milyon TL’lik Yeni Aydınlatma Yatırımı Gerçekleştirdi

Sorumlu olduğu illerde 1,5 milyon aboneye kesintisiz ve kaliteli enerji arzı sağlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’da aydınlatma projesine 21 milyon TL yeni yatırım gerçekleştirdi. Hayata geçirdikleri son proje ile yatırım miktarı Trabzon’da son bir yılda 1,2 milyar TL’ye ulaştı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 61 ilçede kesintisiz ve kaliteli enerji arzı faaliyetlerini sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon’da güvenli bir kent için çalışmalarına devam ederken aynı zamanda 21 milyon TL yatırımla hayata geçirilen aydınlatma projesi ile sokakların aydınlatma kalitesini de iyileştiriyor. Bölgeye ek aydınlatma direkleri tesis eden Çoruh EDAŞ, cadde ve sokakları daha modern ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Çoruh EDAŞ Trabzon Maçka yolunun Değirmendere giriş kavşağı ile Çağlayan arasında kalan 9 km’lik kısmın aydınlatılması projesinde, Çağlayan ile Akoluk arasındaki yaklaşık 3 km’lik kısım ve yeni terminal kavşağında yaklaşık 1 km’lik aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak enerjilendirme sağladı. Proje kapsamında 9 km’lik yol güzergahı boyunca 12 bin metre kablo montaj edilmiştir. Ayrıca şirket tarafından toplamda 336 adet aydınlatma direği ve 488 adet LED aydınlatma armatürü daha tesis edileceği açıklanmıştır. Bu çalışmayla birlikte Trabzon iline son bir yılda yapılan yatırım 1,2 milyar TL’ye ulaşmıştır.

AYDIN: “KESİNTİSİZ ENERJİ ARZI HEDEFİYLE YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM”

Faaliyet gösterdikleri illerde tüketici memnuniyetini en üst düzeye çıkarma hedefiyle kesintisiz çalıştıklarını belirten Çoruh EDAŞ Trabzon Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “2023 yılında Trabzon ilimizde 23 bin 741 adet yeni abone bağlantısı yaparken 14 bin km havai hat, bin 137 km yeraltı bakımı gerçekleştirdik. 155 adet yeni trafoyu hizmete sunduk, 28 bin yeni direk diktik. 3 bin 677 trafomuzun bakımlarını tamamladık ve 52 bin adet aydınlatma ihbarını sonuçlandırdık. Elektrik altyapı hizmetinin yanı sıra kentimize yarar sağlayacak her projenin bir parçası olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bölge ekiplerimizin desteğiyle şehrimizin her noktasında aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Trabzon’da son bir yılda yürüttüğümüz çalışmalarla 1,2 milyar TL yatırıma ulaştık. Trabzon’da ve tüm sorumluluk bölgelerimizde kaliteli ve kesintisiz enerji sunma hedefiyle yatırım çalışmalarımıza yıl içinde de devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 15.02.2024 - Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Elektrik dağıtım bölgelerinde yaklaşık 4 milyon nüfusa kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Alper Erbaş atandı.

Çoruh ve Fırat bölgelerinde 9 şehirde yaklaşık 4 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altındaki Çoruh ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna Alper Erbaş getirildi. Erbaş, 2023 yıl sonu itibarıyla cari rakamlarla 4.4 milyar TL yatırım gerçekleştiren ve 112.815 km hat uzunluğuna ulaşan Çoruh ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’deki görevine başladı.

Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nde lisans derecesini tamamlayan Alper Erbaş, 20 yılı aşkın süredir elektrik sektöründe yöneticilik yapıyor.

Kariyerine, 2004 yılında Uludağ Elektrik Üretim A.Ş.’de elektrik mühendisi olarak başlayan Erbaş, 2010 yılına dek bu görevi üstlendi. 2010 yılında ise aynı şirkette genel koordinatör olarak çalışmaya başlayan Erbaş, 2013 senesinde ise Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’de operasyon direktörü pozisyonuna geçiş yaptı ve 2014 yılına kadar görevini sürdürdü.

Alper Erbaş, 2014 yılından 2021 yılına kadar kariyerine Limak ve Çalık Enerji – Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi’nde devam ederken bu şirkette genel müdür yardımcısı ve CEO görevini üstlendi.

2023 yılında Türkerler Holding Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden Erbaş, kariyerine Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü olarak devam edecek.

 05.02.2024 - Çoruh EDAŞ, Güvenli Bir Kent için Aydınlatma Projelerine Devam Ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), müşteri memnuniyeti odağına alan yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Şirket, son olarak Gümüşhane’de yapılan aydınlatma çalışmaları neticesinde il bazında toplamda 147 milyon TL yatırıma ulaştıklarını açıkladı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da illerinde 1,5 milyon aboneye kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtım hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan anayol ve yürüyüş yolu üzerindeki aydınlatma çalışmalarını tamamladı. 5 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında, bölgeye 49 adet led armatürlü aydınlatma direği dikilerek, yaklaşık 1,7 kilometre uzunluktaki alanın daha iyi aydınlatılması sağlandı.      

Güvenli ve aydınlık bir kent için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, bölgeye yapılan yatırımlarla öncelikli olarak yaya ve araç güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Tüketicilerin talep ve önerilerini karşılama hedefiyle faaliyetlerine yön veren Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yetkilileri, kaliteli enerjiyi kesintisiz sunma dinamiğinde yatırımlarına ara vermeyeceklerinin altını çizdi.

Çoruh EDAŞ yetkilileri, “20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, 5 il, 61 ilçe, 82 belediye, 1.536 köy ve 1.226 mahallede, toplamda 1.287 çalışanımızla 1,4 milyon abonemize kesintisiz enerji hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma amacımız doğrultusunda 2024 yılında da yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Zorunlu Çerezler
Her Zaman Etkin
Belli çerezlerin kullanımı sitemizin ve uygulamamızın doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.
Performans ve Analiz Çerezleri
Bu çerezler sayesinde, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz sırada işlemleriniz kaydedilerek sizlerin davranış alışkanlıkları analiz edilmekte ve bu yolla kişiselleştirilmiş reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, size özel içeriklerin ön plana çıkarılması sağlanmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.
İşlevsellik Çerezleri
Bu çerezler bölgeye göre dil seçiminin sağlanması gibi sitemizin işlevselliğini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Bu tür çerezler türüne göre onayınıza tabii olarak kullanılır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5/1 numaralı maddesi kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.

Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.

Siteyi ve uygulamayı kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen "Tümünü Kabul Et" seçeneğini tıklayınız veya çerez tercihlerinizi "Tercihlerinizi Özelleştirin" alanından değiştirin.

Tercihlerinizi Özelleştirin